Rólunk

Rólunk

Cornwell Kft.

A Cornwell Kft. immár 2009 óta vesz részt aktívan az élelmiszeriparban. Baromfifarmunk, melyen kizárólag hízott kacsa neveléssel foglalkozunk, jelenleg 3. éve működik. Telepünkön 25.000 kacsa tartózkodik folyamatos forgásban, megfelelő, ellenőrzött környezetben.

Kizárólag Magyarországon keltetett állománnyal dolgozunk, melynek telephelye egy megyében található telephelyünkkel. A napos kacsa szállításának rövid időtartama jelentősen hozzájárul az állat egészséges fejlődéséhez és a megfelelő növekedéshez. A nevelés végét követően a kacsákat 10 perces szállítási idővel juttatjuk el a közeli vágóhídra.

Üzemünk logisztikailag a legmegfelelőbb helyen, gyakorlatilag az ország közepén, Kiskunmajsán található. A településtől nem messze fekvő autópálya nagymértékben hozzájárul termékeink gyors és biztonságos kiszállításához, az ország bármely területére.

Cégünk családi vállalkozás, mely szem előtt tartja a kíméletes állattartást, s a minden ízében magyar húskészítmények forgalmazását. Célunk hogy sous-vide kacsahús termékeink egész Magyarország és Európa területére eljussanak. Partnereink elsősorban catering cégek, a vendéglátóipari szolgáltatók, szállodák, emellett szeretnénk hogy cégünk tovább fejlődhessen, kielégítve s megfelelve leendő vásárlóink minden igényének is.

Legfontosabb számunkra a minőség, így kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk. Törekszünk a saját termelésű alapanyagok használatára, így a kacsa mellett a meggyet és az édesburgonyát is saját gazdaságunkból dolgozzuk fel, hogy ízletes szósz-, és köret kiegészítőkkel lássuk el a piacot.

“Minőség. Megbízhatóság. Nyomon követhetőség. A kezdetektől a tálalásig.”

Jelmondatunk biztosítja minden vásárlónkat abban, hogy termékeink, nem csak 100% magyar alapanyagokból áll, de mindvégig egy gazdaságon belül történik a baromfi nevelése és feldolgozása. A neveléstől kezdve, a tömésen át, a vágáson és szuvidáláson keresztül, egészen a szállításig, hogy vendégei a legkiválóbb magyar hízott kacsa ízét élvezhessék.